Livsstilsförändring och grym form – Autumn shred 4

Livsstilsförändring – Nu är det dags att prioritera dig själv!

Vi startar 5 augusti.

Autumn Shred 4 är vår 20:e utmaning i detta format så vi firar ett jubileum. Detta innebär då självklart att just denna variant kommer va något alldeles extra och ha det där lilla extra. Målet med dessa är viktnedgång/sänka fett%, samt att behålla/öka sin massa så mycket som möjligt.

Varför ska just du delta?

Är du less på att fundera? Är du less på att försöka om och om igen? Vill du få nya idéer och nya infallsvinklar till ett välfungerande upplägg som skapar dig trygga och hållbara rutiner ENKELT?

Livsstilsförändring

Då har du kommit rätt!

Detta är ett välbeprövat koncept under 8 år nu. Det skiljer små detaljer i innehåll. Det kan vara kring hur kosten är uppbyggd, hur träning ska utföras, innehåll från min sida och hur gruppen ska användas.

Tid har gett oss kunskap kring vad som fungerar, och vad som ger resultat och hållbara sådana!

Detta är då upplaga nummer 20 och innehållet i denna kommer vara rätt annorlunda mot alla andra vi kört.

Denna variant kommer att innehålla detta:

Vi kommer att köra detta i 84 dagar = 12v. 

  • Kostupplägg med väldigt mycket val på alla mål. Mängder anges på råvaror där behovet finns. Kosten är anpassad för diverse allergier, ibs, gluten, laktos, gbp, diabetes, chrons och är du vegetarian så kan du utan problem delta.  Denna variant kommer va väldigt annorlunda kring kosten och hur den är uppbyggd så vill du prova något annorlunda mot mina tidigare så är det denna variant du ska delta på.
  • Fyra stycken träningsupplägg på 6v styck. Dessa kommer va väldigt annorlunda mot hur det sett ut tidigare. Ett än högre fokus på kvalité.  Denna gång så får dom som väljer att träna hemma helt egna upplägg på 6v vardera. MEN du som deltagare får alla fyra vid leverans av allt material. Så då har du tillgång till även det materialet om tillfällen uppstår där du inte kan ta dig till gym.
  • Facebook stödgrupp. Denna används för information, stöd, pepp, inspiration/motivation och diverse frågor som kan uppstå under äventyret.
  • Individanpassade svar från mig och diverse information för att du ska få ta del av så mycket nödvändig information som möjligt under dessa 12v.
  • Vi jobbar för att du ska få hållbara och enkla rutiner. En livsstil du trivs med och har kul i.

Kosten har mängder med alternativ på alla mål. Det innebär att du utan problem kommer att hitta måltider du enkelt kan tillaga och äta på fast resande fot. Du kan enkelt tillaga allt och äta det med din familj. Det krävs inte att man tillagar helt olika rätter för alla i ens familj. Dock tar vi inte ansvar kring hur du tillagar maten eller om barnen vill äta exakt allt 🙂

Livsstilsförändring

Träningen har ett fokus på kvalité och resultat. Du får kunskap kring hur ett upplägg ska utformas och med tid skapa progression. Det innebär då att du kör enligt viss frekvens, volym och intensitet enligt givna riktlinjer i informationsbladen som levereras med materialet.  Vi har ett fokus på basövningar i första hand, med diverse kompletterande övningar under detta äventyr.

Hemmaupplägget är helt annorlunda gentemot själva “gym” upplägget men även där finns det ett fokus på att stärka upp kroppen och diverse svagheter vi lätt får i nuvarande samhälle. Ex: jobbrelaterade skador kring axlar, hållning, m.m

Gym upplägget går självklart även att köra på hemmafront med diverse redskap: skivstång, hantlar, KB, gummiband. Då kan du köra allt utan problem och du utför då samma övning/moment kring rörelse.

Tidigare deltagare (referenser):

Livsstilsförändring Livsstilsförändring Livsstilsförändring Livsstilsförändring Livsstilsförändring Livsstilsförändring Livsstilsförändring LivsstilsförändringLivsstilsförändring

Facebookgruppen använder vi får pepp, stöd, information och frågor. Du får även tips på måltider, recept, m.m.

Vi kommer att ha invägningar så vi ser att vi följer våra planer och håller dessa. Vi kämpar gemensamt mot mål och ser till så alla tar sig i mål med grymma resultat. I gruppen kommer vi även i denna variant ha små tävlingar för att peppa varandra framåt och för att slå våra egna PB o.s.v (stämningshöjande saker).

Vi kommer även ha ett par genomgångar kring varför man ska prioritera sömn, återhämtning, hur alkohol påverkar oss kring träning, samt hur vi ska tänka för att hålla oss på banan och för att få hållbara rutiner.

Priset för deltagande 2500 kr inkl moms. Även i denna variant så kör vi ett erbjudande och det är ju fler DU kan få med dig så får du 20% r rabatt för varje deltagare du raggar in. 🙂

Intaget kommer vara öppet fram till den 2 augusti men det kan komma att stänga tidigare beroende på antalet som bokar in sig. Vill du vara helt säker på plats så bokar du in dig så fort som möjligt.

Starten sker 5 augusti. 

Har du frågor eller funderingar kring något så hör bara av dig via formuläret så återkopplar vi så fort vi kan.

Vi ser fram emot ditt deltagande till hösten 2019 på Autumn Shred 4!

Intresseanmälan

Få en gratis behovsanalys där vi tittar närmare på förutsättningarna och svarar på ev. frågor och funderingar.

4 + 4 = ?