Summer Shred 3

Summer Shred 3 – Är ett återkommande koncept med tusentals deltagare sedan starten 2013. Målet är att skapa en livsstil med hälsosamma och hållbara vanor som du både kommer att trivas med samtidigt som du har väldigt roligt.

Summer Shred 3 är utformat så att alla klarar av att delta. Du deltar efter dina förutsättningar. Målet är att vi tillsammans dag för dag jobbar in rutiner för att slutligen gå i mål med en ny och hållbar livsstil.

Du som har deltagit tidigare kommer med fördel att kunna delta igen då denna omgång innehåller det lilla extra. Det kommer innehålla nytt kring träning och hur kosten är uppbyggd. Dock utan att frångå våra principer. Men du kommer inte att bli besviken så mycket kan vi säga.

Nytt för Summer Shred 3 är att:

 • Vi kommer att köra detta i 14v framför 12v.
 • Du kan sänka din deltagaravgift genom att värva deltagare.
 • Vi kommer alla att träna tre till max fyra pass i veckan.
 • Kontinuerlig feedback och diskussioner i FB gruppen.

Ditt nya liv startar 2019-03-04. Har du råd att inte delta är frågan du ska ställa dig själv.

Så vad ger ett deltagande på Summer Shred 3 dig?

Du kommer att må mycket bättre. Din fysik kommer att förändras. Du kommer att få en annan syn och tänk på hur det faktiskt kan se ut i en hållbar livsstilsförändring.

Vi kommer alla att träna 3-4 pass i veckan. Detta för att maximera återhämtning och prestation.

Du kommer att äta bra råvaror så du har energi för att prestera i din vardag och i din träning samt så kommer du få riktlinjer kring flertalet andra plan vilket vi går genom lite längre ner i texten.

Summer Shred 3 har rolig och effektiv träning som ger dig resultat!

Vad innebär det då?

Tidsbrist och dålig planering är tyvärr en ursäkt som används alldeles för ofta. Vi har alla saker att göra förutom att träna och äta dagarna i ända så på Summer Shred 3 är fokus att träna minimalt men med maximal utdelning för jobbet man gör. Det är inte ett stenhårt fokus på enbart gymträning utan vi har även inslag av diverse olika andra träningsformer. Det kan vara allt från pulshöjande, crossfit, simning, cykling, kampsport.

Själva grunden är dock styrketräning med ett fokus där vi ska stärka upp våra kroppar på rätt sätt och på ett effektivt sätt.

Ett deltagande ger dig då:

 • Rutiner.
 • Bra råvaror.
 • Bra och effektiv träning som ger dig resultat.
 • Korrekt återhämtning.
 • Riktlinjer kring sömn och mentalt tänk för att lyckas.
 • Kontinuerlig feedback i FB gruppen.
 • Genomgång kring övningar och teknik.
 • Rådgivning kring mentalt tänkt, kosthållning och träningssnack via text och stream.

Har du tränat och försökt få till din kosthållning men det landar alltid på ruta ett igen?

På Summer Shred 3 får du rätt verktyg så att du lyckas få till en hållbar livsstil. Vi ger dig nycklar för att förändra dina tankebanor vilket är grunden till att lyckas. Därefter så får du riktlinjer kring sömn och återhämtning. Har vi inte nog med energi för prestation så är det enkelt att falla tillbaks i gamla rutiner där känner du dig trygg.

Vi fokuserar starkt på att ge dig dom bästa förutsättningarna till att lyckas.

Summer Shred 3 kommer att pågå i 14 veckor.

Till din fördel så ökar tiden på summer Shred 3 från normala 12 veckor till 14 veckor och detta för att du ska få en ytterligare ökad möjlighet att faktiskt få till en hållbar livsstil.

I upplägget så ingår det:

 • Två träningsupplägg. Vi kör dessa i 7+7 veckor.
 • Ett kostupplägg med massor av alternativ på alla mål så du kommer att kunna variera kosten i all oändlighet.
 • Facebook stödgrupp där vi även har rådgivningen och träningssnack via text/stream.
 • Avstämningar och frågestunder varje söndag under dessa 14 veckor.
 • Passar dig som kört tidigare väldigt bra!

Vad kostar ett deltagande på Summer Shred 3?

Priset är 2500 kr inkl moms och då ingår allt. Det tillkommer inga andra avgifter på något sätt. En till nyhet på Summer shred 3 är att du kan sänka din deltagaravgift genom att få med dig fler deltagare. För varje deltagare du lyckas värva så får du 20% i rabatt. Så är ni ett par som vill delta så får du då genast 20% på din avgift avdragen. Lyckas du få med dig fler deltagare så sänks priset då ytterligare med 20% för varje.

Referenser: Ett urval av tidigare deltagare.

Vanliga frågor?

 • Kommer jag att äta en massa kosttillskott? Nej! Vi jobbar med bra råvaror och målet är att du ska kunna äta varierat och hälsosamt.
 • Kommer jag att kunna delta på summer shred 3 med diskbråk? Ja. Det är inga problem. Du kör efter dina förutsättningar.
 • Kommer jag att kunna delta om jag är vegetarian? Ja.
 • Kommer jag att kunna delta om jag har diabetes? Ja.
 • Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag till detta? Ja. Dock gäller betalning till oss via faktura. Har du frågor kring det så hör du bara av dig.
 • Du betalar via faktura och det är fullbetalning som gäller. Vi har tyvärr inte delbetalning eller andra alternativ på betalning i dagsläget.

Vi tävlar inte mot någon och har inga vinster i potten förutom att du vinner med ditt deltagande.

Du kör efter dina förutsättningar. Allt är väldigt genomtänkt både kring träningen och kosten. Riktlinjerna du får med materialet förklarar allt i detalj på ett enkelt och förståeligt sätt. Med 18 omgångar innan denna så har jag samlat på mig rätt bra med erfarenhet och kommer ge dig dom absolut bästa grundförutsättningarna för ett fantastiskt resultat.

Kosten har alternativ för det mesta och du kan variera måltider och råvaror i nästan all oändlighet. 

Har du ex: diabetes, chrons, pcos, gluten/laktos, GBP, allergier så kan du delta utan problem.

Träning kan utföras på gym, hemma, ute.

Gym är som sagt fördelaktigt då alla redskap och maskiner/fria vikter finns där. Men du kan som sagt utan problem delta hemma och då behöver du gummiband av diverse motstånd. Det är även bra om du har tillgång till ex: hantlar, skivstång, TRX, kettlebells.

Boka gärna in dig i god tid för att säkra din plats.

Preliminärt så är intaget öppet fram till 28 februari 2019. Detta kan komma att stängas tidigare och då kommer information om det på mina sociala medier.

Fakturan ställs på 10 dagar.

Du är välkommen med din bokning av en plats på Summer Shred 3 och har du ytterligare frågor om något skulle vara oklart så fyller du i formuläret så hör vi av oss inom kort.

1 + 2 = ?